Egy felejthetetlen portréfotózás

Képzeld el, hogy egy pillanatra megáll az idő és a figyelem teljesen rád irányul.

Ez a varázslatos érzés vár rád, amikor ellátogatsz az ez is TE vagy csapatához. Ha kíváncsi vagy arra, hogy miért ilyen pozitív élmény egy portréfotózás és miért érdemes hozzánk jönnöd, akkor jó helyen jársz!

Az Igazi Te Megörökítése

Amikor részt veszel egy fotózáson velünk, a célunk az, hogy teljesen kifejezd önmagad. Mindannyian egyediek vagyunk, és mindenki más módon ragyog. Fotósaink és sminkesünk segítségével kiemelhetjük a legszebb vonásaidat, és megalkothatunk olyan képeket, amelyek tükrözik a személyiségedet és az életstílusodat. Legyen szó egy mosolygós portréról, egy merész és divatos kompozícióról vagy egy álomszerű képről! Nálunk garantáltan megtalálod a saját stílusodat.

Élvezd az Élményt

A portréfotózás nemcsak arról szól, hogy szép képeket készítsünk rólad, hanem egy valódi élményt is ad számodra. Az Ezistevagy.hu csapata profi fotósokból áll, akik garantálják, hogy a fotózás teljes mértékben szórakoztató és vidám lesz számodra. Először találkozni fogsz velünk, és átbeszélhetjük az elképzeléseidet és az igényeidet. A fotózás során laza és barátságos légkörben dolgozunk, hogy teljes mértékben kiélvezhesd a pillanatokat. Nem kell aggódnod, ha nem vagy profi modell, mi segítünk abban, hogy természetesen és magabiztosan mutatkozz meg a képeken.

Emeld ki a Személyiségedet

Minden portréfotózásnak célja, hogy a képeken keresztül megmutasd a valódi önmagadat. Az Ezistevagy.hu-n a legjobb fotósok dolgoznak, akik értik, hogyan kell kiemelni a legszebb vonásaidat és a személyiségedet. Az általunk készített képek nem csak egyszerű fényképek, hanem igazi műalkotások.

Amennyiben az időjárás engedi, akkor napszaktól függően dolgozhatunk kültéren, amihez ajánlani tudunk helyszíneket.

ALAP

5 retusált kép, 90 perc, 49.0000 Ft

KÖZEPES

8 retusált kép, 1 átöltözés, 90-120 perc, 69.000 Ft

TOP

15 retusált kép, 2 átöltözés, 120-180 perc, 79.000 Ft

Smink + frizura: (kiszállással a stúdiónkba) 20 ezer Ft
Smink nélkül a fotózást nem vállaljuk!

Előleg fizetés: 50% előre, hátralék a retusált képek átadását megelőzően.
Képek átadása 2 héten belül digitálisan letölthető formában.

Saját igényekre szabottan egyedi ajánlatot tudtok kérni.

Igény szerint styling szolgáltatást felárért tudunk biztosítani a számotokra. (méretegyeztetést követően tudunk ruhákat biztosítani a fotózás időtartamára)